Nu har jag otroligt roliga och goda nyheter till er mina fina, snälla och trevliga läsare som ger mig så mycket kärlek och omtanke med era kommentarer.

Men nu är äntligen rivningen av vårt ny köpte hus färdigt så att vi kan påbörja vårt bygge av vårt nya hus igen och det känns så kul att börja att få bygga vårt drömhus igen. Tanken är att vi ska bygga ett hus som är gjort av trä utvändigt för att få den där mysiga känslan när man kommer hem från en lång arbetsdag och huset ska vara tvåvåningar och 400 kvm stort med sovrum och lekrum på övervåningen och vardagsrum, kök och tvättstuga på bottenplan. Det känns verkligen som att det kommer bli det hus som vi alltid velat ha och att företaget vi anlitat kommer kunna göra allting som vi vill på grund av deras långa erfarenhet samt deras gedigna utbildning inom byggbranschen.

Företaget som vi anlitade för rivning i Lund heter D.I.A.Z Bygg och de har arbetat med rivning under flera år och ser till att utföra rivningen på ett snabbt, smidigt, effektivt och noggrant sätt plus att de även gör det så miljövänligt som möjligt, de tar allting som de rivit vidare till soptippen och lämnar skräpet där det ska vara och inte bara kastar det någonstans. Vilket känns väldigt skönt att vi inte förstör miljön mer än vad den redan är i dagsläget, utan att de gör någonting för att miljön inte ska skadas ännu mer.