Healing i Göteborg

Idag har jag varit och hos AnnaOnLight som utför healing i Göteborg. Men även stresshantering och energibalansering. Jag var där på grund av att jag vill rena mina negativa belastningar som bromsar mina positiva tankar och blockar min energi. Det första steget man gör hos henne är att få bort sina negativa belastningar, sedan läser hon av hur min energi ser ut för att hon ska få en uppfattning kring hur min energi är. Så nu ska jag vänta några dagar för att låta behandlingen integrera. Sedan har jag bokat in en tid hos henne igen nästa vecka, Innan hon balanserar  läser hon av energin med hjälp av hennes medical intuition. Informationen som kommer upp kan vara väldigt olika från gång till gång och från klient till klient. Det kan till exempel vara rent konkret information att det finns brist på något, eller en stress och vad som ligger bakom, det kan också vara att läsa av energistrukturen ,eller så kan det vara att läsa av energin inne i ett organ eller kroppsdel. När det är klar så rensar, balanserar, och fyller jag på med ny energi. Använder många olika tekniker för det bästa resultatet. Om det är något annat du vill ha information om kan du ringa till henne på telefonnummer, 070 – 44 28 115.